Vilket webbhotell är bäst?

Idag finns många bra webbhotell att välja på så den viktigaste frågan du kan ställa dig är vad du prioriterar högst.

Lågt pris?

Är det viktigast med ett så lågt pris som möjligt?

Bra support?

Är det viktigt att du kan kontakta webbhotellet snabbt och smidigt och få bra support när du behöver hjälp?

Tillförlitlighet?

Är det viktig att din hemsida alltid fungerar, har du en aktiv webbshop som alltid måste vara öppen?

Det är inte så lätt att få alla dessa saker i ett och samma paket så vårt tips är att satsa på ett webbhotell med bra support och inte stirra sig blind på att spara 30-40 kr per månad.

Utan en bra support så kommer du förr eller senare att stå där och vara irriterad på att du inte kan få kontakt med webbhotellet, kanske till och med vara tvungen att betala för att få telefonsupport.

Tekniken kommer att krångla förr eller senare oavsett vilket webbhotell du väljer så se till att företaget du väljer är måna och rädda om sina kunder, det kommer att göra dig till en nöjd kund i alla väder.

Några svenska webbhotell som alltid är trevliga, svarar snabbt och har bra support är Oderland.se, Binero.se och Loopia.se  Dock med en liten reservation för Loopia som har onödiga begränsningar i utrymmet för epost och nyligen haft stora problem med just sin epost tjänst.

Välj ett trevligt professionellt webbhotell där du får bra hjälp när problem uppstår!

 

1 reaktion på ”Vilket webbhotell är bäst?”

  1. Loopia har sedan en tid tillbaka förbättrat villkoren gällande epost vilket gör kampen mellan de bästa webbhotellen mycket jämn och spännande!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen