Prova på rabatt på IT-support !

Få 10% rabatt när du bokar IT-support i April.

Stockholms bästa IT-support?

Det kan vi inte lova men är du ute efter personlig pålitlig IT-support där dina behov placeras i första hand så är det värt att kontakta IT-Farbrorn. Med lång erfarenhet av IT-support lyssnar vi på våra kunder och löser deras problem, inget annat, inga försök att sälja in tekniska lösningar som inte behövs. Självklart kan vi snacka teknik också om du vill men bara på dina villkor.

Vi är inriktade på att hjälpa privatpersoner och mindre företag på ett anpassat och kunnigt sätt. Vi är som bäst när ni vill ha en personlig och långsiktig hjälp med det som rör er IT och kommunikation på internet. Vi fokuserar på era behov i första hand och därefter tekniken. Vi säljer aldrig färdiga lösningar som många andra företag utan anpassar tekniken till era behov och er budget. För privatpersoner har vi RUT-avdrag vid hemsbesök.

Kontakta IT-Farbrorn för mer information om hur vi kan hjälpa och kanske avlasta er när det gäller IT-teknik. IT-farbrorn finns på Södermalm och hjälper er med IT-support, Datasupport, E-postproblem, Smarta hem, Rådgivning mm i hela Stockholmsområdet.

Rulla till toppen