Så skapar du mer trafik till din hemsida!

Här kommer våra tips för hur du skapar mer trafik till din blogg och hemsida.

Jobba mer effektivt med innehållet!

Om du tror att gå på föreläsningar och kurser i hur du optimerar din hemsida med länkar, sökord och samma tips som man kan läsa på nätet i tusentals bloggar världen över kommer att hjälpa din hemsida och blogg till bättre rankingpositioner, har du antagligen börjat lite i fel ände.

Den typen av optimering är självklart viktig om du redan har en bra sida med mycket intressant material.

Börjar du i den änden finns även en stor risk att ifall du lyckas att få någon att besöka din hemsida så blir dom kanske besvikna, kanske förbannade på att ditt innehåll inte var lika intressant som dina lockrop att komma till sidan.

Var modig och se sanningen i vitögat, det finns inga genvägar, du måste ha en bra sida med bra innehåll annars återkommer aldrig dina besökare. Det innebär antagligen också att om du ska orka jobba mer så bör din sida handla om något du har en stor passion för.

Optimera dig själv till att inse att en bra hemsida kräver väldigt mycket tid och arbete, sen kommer framgången som ett långsamt brev på snigelposten!

Självklart finns det undantag, skriver du en sida om skvaller, snaskigheter eller annat kvällspressmaterial så har du en stor potential och fördel framför de med ett mer seriöst innehåll eftersom detta lockar oss människor, det är inget fel, bara hur vi människor fungerar.

Det trendigaste inom SEO, sökmotoroptimering just nu är (bland annat):

Microdata, Länkade Youtube filmer, Google Authorship. Perfekt att lära sig och jobba med om din hemsida och blogg är välskött och innehåller mycket bra material!

Börja i rätt ände och jobba mer effektivt med din hemsida.

Rulla till toppen