IT trender inför 2011Ingen ny tydlig trend har ännu proklamerats inför 2011. Trendmakarna verkar vara lite försiktigare inför årsskiftet vilket uppskattas!

Men vi vågar oss i alla fall på ett par stycken!

2011 kommer allt att handla om Apple och Googles kamp om vem som skall vara störst bäst och vackrast. Googles nya telefoner ser dagens ljus, Android som operativsystemet till telefonerna växer ohämmat med hjälp av \”billiga\” telefoner med många roliga funktioner och går lätt om.. Iphone 4 (5) som fortfarande är den mest användarvänliga telefonen men Android lockar med mer öppenhet  och fler funktioner.

Googles nya bärbara dator med Chrome OS ser ljuset och kanske får några användare också.

Microsoft ? Vad är det? Jo det är väl det gamla dyra systemet som ingen var riktigt nöjd med men som alla var tvungna att använda ändå. Släpp gamla MS Outlook som epostklient så kan du också byta till något bättre…

Och så har vi förstås.. Tabletterna! Blir dom större, eller mindre eller försvinner dom? Knappast, men utrymmet i din plånbok mellan din smarta fina telefon och din lätta fantastiska laptop blir nog inte så stort som Tabletterna hoppas på!

Nyårslöfte? Nja men vad du än gör med eller inom IT 2011 se till att det blir roligt! Kanske det är dags att köpa en Mac och bli lite passionerad?

Rulla till toppen