Hotmail försvinner Outlook kommer

Hotmail har aldrig varit speciellt \”hot\”, jämfört med Gmail har det varit en undermålig tjänst med ett hemskt namn, vem vill ha en epostadress som slutar på @hotmail.com idag? Microsoft har äntligen börjat förnya sig och kommer nu att ersätta hotmail med Outlook.com. Ett snyggt användargränssnitt möter användarna och många nya funktioner planeras som office-integration och även möjlighet till Skypesamtal direkt från din epostlista.

Fortfarande så finns det massor av fler och bättre funktioner i Gmail men nu är i alla fall gratis epost från Microsoft ett alternativ igen. Varför inte öppna ett konto och prova!

Eftersom Microsoft tappar fler och fler inkomstkällor då det finns gratis eller betydligt billigare alternativ till de flesta av deras program så måste de försöka att knyta fast de användare som fortfarande finns kvar, ett viktigt sätt är att få folk att fortsätta använda det dyra Outlook som epostprogram. Genom namnbytet och förmodligen kommande kopplingar mellan outlook.com och programmet Outlook kanske man får vissa användare att fortsätta betala för Outlook.

1 reaktion på ”Hotmail försvinner Outlook kommer”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen