Podcasts – fungerar det för att marknadsföra dig?

Ja, podcasts är effektiv marknadsföring!

Självklart är podcasts ett mycket effektivt sätt att nå ut med information om dig, ditt företag och dina produkter i dessa tider när sociala medier har blivit första val för marknadsföring.

Podcast är ett sätt att få igång en konversation med kunder du aldrig mött. Du hinner berätta så mycket mer än vad någon orkar läsa på egen hand. Möjligheten att väcka intresse är större än med bara en text du lägger ut på internet.

Det är roligare att prata med andra än att sitta själv och skriva text.

Speciellt en podcast i intervjuform kan hålla intresset uppe mycket längre än skriven text.

Är du inte \”het\” just nu och efterfrågad bland alla kända podcasts därute kan du be en vän att intervjua dig till din egen podcast eller så intervjuar du någon du känner och tycker är väldigt duktig. Toppen för er båda!

Du är förmodligen en expert på ditt eget område, visa det! Framhäv dig själv lite mer än du brukar våga göra! I en podcast är det kanske enklare än öga mot öga med eventuella kritiska människor.

Podcast är det naturliga steget att ta om du ännu inte är redo att göra din egen film. Genom att börja med podcast och lite senare fortsätta med filmer så kommer det att kännas som ett naturligt steg framåt.

Din marknadsföring kan lyfta till nya höjder samtidigt som du har roligt själv. Kan det bli bättre?

Du kan lyssna på MyAmiko Dataskola som ett exempel på hur det kan låta.

Klicka på MyAmikos Podcast kurs för att komma till kursen om hur man gör en bra Podcast.

Kontakta oss om du skulle vilja veta mer eller få hjälp att komma igång med bra podcasts och marknadsföring via media.

 

 

Rulla till toppen