Mobilanpassad hemsida, dyrt?

Har du en mobilanpassad hemsida, om inte kontakta oss genast!

Ja, så allvarligt är det faktiskt, allt pekar på att dina kunder och besökare upplever att företaget hänger med om hemsidan faktiskt också gör det. Och mobilanpassning är ett måste idag. Allt fler besöker din hemsida från sina mobiltelefoner och vill naturligtvis kunna ta del av informationen på ett enkelt och bra sätt.

Enligt en artikel i Jajja magasin så ökade besökssiffrorna med 14 procent och sidvisningarna ökade med 27 procent för hemsidor som blev mobilanpassade.

Hur gör man mobilanpassning? Det beror på vilken typ av hemsida man har idag, de knepigaste kan vara stora e-handelssidor, de enklaste en vanlig hemsida med några sidor med bilder, text och ett kontaktförmulär.

Är det dyrt med mobilanpassning? Alla nya hemsidor är mobilanpassade på ett eller annat sätt idag, har du fått en ny hemsida senaste tiden och den inte är mobilanpassad har du antagligen blivit lurad. Det kostar inget extra med mobilanpassning, det är standard idag.

För en äldre relativt enkel hemsida kan man ofta mobilanpassa den på några timmar, det beror lite på innehållet och hur pass välbyggd den är.

För de riktigt gamla sidorna med flash och annat otyg så kan det ta lite längre tid men svaret på frågan är, nej det kostar inte speciellt mycket att mobilanpassa sin hemsida idag.

Rulla till toppen