Bästa ljudet till din dator?

Vissa saker blir bara billigare och billigare verkar det som. Bra ljud till datorn finns att få i mängder av variationer och till högst varierande priser. För oss som gillar att göra fynd kan vi idag rekommendera Creatives datorhögtalare. Creative har hängt med i ljudbranschen så länge vi kan minnas och har ofta satsat på väldigt bra ljud trots rimliga priser.

För närvarande kan du få deras två stereohögtalare T10 för 299 kr. Ett oslagbart bra pris för två skrivbordshögtalare med riktigt skönt och bra ljud. Snudd på proffskvalitet för 299 kr!

Har du plats för en bashögtalare så att du kan spela musik även på lägre ljudnivåer men ändå få njuta av att höra de sköna bastonerna så kan du satsa på Creative Inspire 2.1 T3300. Två skrivbordshögtalare och en baslåda att ställa på golvet. För de 299 kr dessa kostar är det svårt att hitta ett bättre ljud! Det är nästan så att man undrar hur det går till, att kunna få sådan ljudkvalitet för 299kr är ett mysterium men ett väldigt skönt klingande sådant.

Nuvarande bästa pris på Creatives högtalare hittar du här:

T10 & T3300

\"Bästa

Rulla till toppen