Windows 7 – bästa Windows hittills?

Windows generation 7

Sett utifrån en vanlig användares synpunkt så kan man nog säga att Windows 7 kommer att bli det bästa operativsystemet Microsoft gjort hittills.

Windows XP har varit administratörernas favoritversion men nu börjar XP tappa i kompatibilitet med ny hårdvara och säkerhet vilket skapar ett behov av uppgradering. Windows Vista blev påtvingat för många användare då de flesta datorer haft det som förinstallerat operativsystem. Tyvärr vet alla som jämfört Vista med XP i samma dator vilka oacceptabla prestandaförluster Vista gav upphov till.

Windows 7 ser ut att kombinera det bästa från Vista med acceptabla prestanda och samtidigt kännas som ett modernt uppfräschat gränssnitt för användarna.

Vi återkommer med tips och funderingar kring uppgraderingen till Windows 7 när systemet har testats lite till av vanliga användare i affärskritiska miljöer och inte bara av teknikglada betatestare som gillar allt som har en ny snygg förpackning

🙂

Och glöm inte att det finns idag många bra alternativ, Mac OSX, Ubuntu och många fler, Windows är inte det enda operativsystemet som gäller för administrativa användare idag, det går lika bra med selleri!

Rulla till toppen