Ska du köpa iPhone 5s? Ska man ha 16GB, 32GB eller 64GB minne?

Ska du köpa iPhone 5s? Väljer du 16GB, 32GB eller 64GB?

Har du obegränsat med pengar kan du sluta läsa här och köpa 64 GB varianten! Då kommer du också att betala 2000 kr för 48 GB minne, en av dom sämsta affärer du kan göra idag på telefonområdet!

Vi hör till dom som rekommenderar att köpa 16 GB modellen, att betala 1000 kr för 16 GB minne idag är nog de dyraste 16 GB som går att hitta. Apple har tagit bort möjligheten att själv utöka minnet och verkar veta hur lätt de kan lura (starkt ord men något annat passar helt enkelt inte) folk på pengar när man säljer upp kunderna till de större modellerna.

16 GB räcker oftast gott och väl om du då och då gör en backup på dina bilder och filmer från telefonen.

Vill man ha möjligheten att själv utöka sin telefon med utbytbara 64 GB MicroSD kort och att kunna byta till ett fullladdat batteri efter en lång arbetsdag så får man kika på andra märken av smartphones, vi rekommenderar i så fall Samsung som har dessa möjligheter i sina modeller Galaxy S3 och S4.

Det man får med iPhone som dock kan väga upp dessa nackdelar är ett fantastiskt paket av mjukvara och appar som ingen annan tillverkare ännu är i närheten av.

 

 

Rulla till toppen