Bästa bärbara dator 2022?

Efter att Apple släppte Macbook Air med den nya M1 processorn har datorbranschen fått lite hicka. En så bra dator till ett rimligt pris har lämnat de ”vanliga” datorleverantörerna bakom sig. Det finns idag inga datorer i samma prisklass som ens är i närheten av att ge så många fördelar och kvalitet som Macbook Air M1. Nu ryktas att nästa generation Macbook Air redan är på väg och kanske presenteras den 6 Juni.

it farbrorn MacBook air 2014
Gamla klassiska Macbook Air

Är man en inbiten Windows användare så kan det förstås vara svårt att byta ut sin invanda miljö. Förvånansvärt många gör faktiskt just det nu tack vare nya Macbook Air. Fördelarna är så stora att många tar steget och gör något man dragit sig för länge.

Tycker man att integritet är viktigt är Apples miljö med Mac, iPhone och iPad ett betydligt mer integritetsskyddat system än Google, Android och Microsoft som lever mycket på att sälja annonser baserade på dina data.

Vill man idag ha en dator som är tyst, har en fantastisk batteritid, drar väldigt lite ström och samtidigt är snabbare än alla sina jämförbara konkurrenter så finns det bara ett val.

Självklart måste Intel och AMD så småningom komma ikapp, dom kommer inte att lämna walk over men det kommer antagligen att ta dom en del tid att göra om sina processorer så att dom återigen kan ta upp kampen om första platsen bland de bästa bärbara datorerna.

Rulla till toppen