Datahjälp anpassad till äldre och pensionärer

Idag klarar man inte ett smidigt liv utan dator och en smart telefon eller pekplatta. Många äldre står fortfarande utanför och klarar inte att använda den nya tekniken.

Det vill vi ändra på och hjälpa er att välja rätt utrustning som passar äldre och även hjälpa er igång så att ni kan få nytta av allt det innebär att kunna hantera bankärenden, boka läkarbesök, beställa hem medicin från apotek och mat från mataffärer och mycket annat via en smart telefon, pekplatta och dator.

Kontakta IT-Farbrorn för att få ett förslag på hur vi kan hjälpa er igång med att ta del av det som idag är den nya verkligheten med datorer, smarta telefoner, pekplattor och annan smart teknik. Ett bra sätt att använda ert RUT-avdrag.

Tips på bra datorer och telefoner att köpa

Är du ute efter att köpa en ny telefon, köpa ny dator eller en ny smart TV? Då har du kommit rätt!

Här får du tips om vad som är bra att köpa just nu. Tänk dock på att dessa tips är färskvara. Priser och tillgång ändras snabbt i datavärlden.

Behöver du mer allmän hjälp att välja den bästa utrustning som passar dig så är du alltid välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att köpa rätt grejor. Att köpa fel blir mycket dyrare i längden.

Rulla till toppen